... Vanaf nu elke dag een beetje beter - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Lincy Bruijn - WaarBenJij.nu ... Vanaf nu elke dag een beetje beter - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Lincy Bruijn - WaarBenJij.nu

... Vanaf nu elke dag een beetje beter

Door: Lincy

Blijf op de hoogte en volg Lincy

10 Januari 2010 | Aruba, Oranjestad

Ik ben weer thuis uit het ziekenhuis. Een dagje later dan gepland, maar ik werd zo verwend daar...

Afgelopen dinsdag was het dan zover, de dag van de operatie.
Ik zou als 3e aan de beurt zijn en omdat ik om 5.15 uur al werd wakker gemaakt om me voor te bereiden, kon ik dus lekker liggen zenuwen.
Om 10 uur ging ik richting de ok.
Ze hadden me iets eerder laten komen om een plexus blok te zetten, da's een plaatselijke verdoving van de armzenuwen zodat ik na de operatie nog zo'n 18 uur geen pijn zou hebben.
Daarna was het tijd voor de algehele narcose, heerlijk slapen...

Vrij snel na de operatie werd ik wakker en voelde dus helemaal geen pijn, wauw het werkte echt.
De eerste uren gingen dan ook super goed.
Na 12 uur was het alleen gedaan met de pret, net voor ik wilde gaan slapen. Hevige pijn en alleen paracetamol, pfff.
Na een telefoontje met de arts kreeg ik gelukkig ook morfine, maar deze nacht was niet de beste zeg maar.

De dag erna werd de pijnstilling en de daarbijbehorende pijn beter, al bleven de nachten nog wel heftig.

Maar goed, elke dag gaat het nu vooruit, ben ik bezig met fysiotherapie en doe ik het verder rustig aan.

Heb ook eigenlijk geen keuze, want de mitella die ik draag is een halve dwangbuis en ik kan dus geen kant op haha.
Maar da's misschien maar goed ook.

De operatie is goed verlopen volgens de dokter, ik ga over een week weer op controle.
En tot die tijd doe ik de hele dag over douchen, aankleden, oefeningen, etc...
Nee, dat valt wel mee gelukkig, de t.v. is mijn grootste vriend en de dvd-collecties van iedereen komen goed van pas, thanks for that.

En vanaf nu?
Vanaf nu gaat het elke dag een beetje beter.
Laat 2010 maar beginnen!!!

Lincy

PS.typen met links kan her en der een spelfoutje veroorzaken, ;)

• 11 Januari 2010 - 10:28

Pa En Ma :

maar goed dat je in n dwangbuis zit anders doe je weer veel te veel met je arm, volgende week ben je bij ons kunnen wij jou verwennen maar je wat zelf kunt moet je zelf doen. wat zijn die ouders erg he. kus van je oudjes

• 11 Januari 2010 - 10:56

Esther V:

Heej Lincy!
    Het typen gaat je nog goed af hoor. Hopelijk gaat t snel allemaal beter :-]
    Groetjes Es

• 11 Januari 2010 - 11:39

Martina:

blij dat het elke dag een beetje beter met je gaat. Links typen vind ik trouwens veel gemakkelijker als rechts!!! ha ha ha

• 11 Januari 2010 - 17:47

Sabine:

Hoi hoi!!
    Nou, dat klinkt weer als een heel avontuur!
    Gelukkig zijn de laatste zinnen positief, en kun je gaan herstellen!
    Hopelijk tot in Nederland!
    x Sabine

• 11 Januari 2010 - 18:06

Lianne:

Zo'n blok krijgt chris ook bij zijn operaties, werkt goed volgens hem. Gelukkig gaat het weer beter. Ik typ met links en rechts niet foutloos, dus...

• 11 Januari 2010 - 18:55

Susanne:

Succes met alles en je vlucht naar het bitter koude NL... hebben je pa en ma nog wanten, dassen en mutsen voor je liggen, want het is echt nodig nu!

• 11 Januari 2010 - 19:17

Ann:

You go girl!!
    Laat je straks maar lekker verwennen in NL!!
    Kus!

• 11 Januari 2010 - 19:40

Daan:

Pas maar op dat je geen muisarm krijgt links! Hou het rustig, want dan heb je het meest aan je bezoekje hier :)! Nog anderhalve week :),
    xxx

• 12 Januari 2010 - 07:53

Mindel:

Hey, ook weer achter de rug...ehm, schouder... Spoedig herstel toegewenst en als je nog een gaatje over hebt wanneer je in NL bent... Let me know! Ayo!

• 12 Januari 2010 - 10:56

Ethel:

doe rustig aan meid en hopelijk tot ziens in de barre kou en sneeuw, groetjes

• 16 Januari 2010 - 13:58

Femke:

Ik zat al lezend te denken hoe je dan in godsnaam aan het typen was idd :-). Lieve Linc, ontzettend blij te lezen dat het goed is gegaan en het goed met je gaat. Tja, nu weer even stilzitten. Gelukkig ben jij daar ontzettend goed in!! Een heel mooi, prachtig, gezond en gelukkig 2010! En ik ga je zien!!! Laat je me de details nog even weten?

Liefs en hele dikke kus vanuit het koude en sneeuwachtige kikkerlandje!!