Quiznight - Reisverslag uit Paradera, Aruba van Lincy Bruijn - WaarBenJij.nu Quiznight - Reisverslag uit Paradera, Aruba van Lincy Bruijn - WaarBenJij.nu

Quiznight

Door: Lincy

Blijf op de hoogte en volg Lincy

05 April 2006 | Aruba, Paradera

Hola tur hende,

Gister was het weer Quiznight.
8 weken lang in teamverband quizzen in Cafe The Plaza.
Een paar maanden geleden zijn we met een team begonnen en ondanks wat eilandverlaters etc, hebben we toch elke week weer 5 spelers bij elkaar.

Erg leuk was het gister niet, de vragen waren gewoon echt te moeilijk, maar ja.... Het was wel gezellig.

Je speelt op zo'n avond 8 ronden met vragen.
Je begint met een fotoronde, daarna heel wat ronden met vanallesennogwat en een muziekronde.

Nou gaan die fotorondes van het herkennen van artiesten, logo's etc, maar gister moesten we US sports teams benoemen.
Leuk he, als het voetbalploegen uit Nederland waren had ik ze alle 10 geweten, maar basketball, baseball en ice hockey, nou nee da's niet mijn ding.

Alles fout, lekker begin.
In de volgende rondes ging het niet veel beter, soms scoorden we aardig (6 van 10, 8 van 10), maar we hebben te veel vragen verpest(3 uit 10).
Altijd je 1e ingeving volgen, nee, toch maar niet. En dan is die 1e ingeving toch de juiste.

Na 4 ronden stonden we keurig op een gedeeld 4e plaats (van de negen), maar zoals elke week dippen we na de "rust" en uiteindelijk zijn we 5e geworden.

Eigenlijk staan we elke week wel rond die plaats met soms een uitschieter naar boven (een paar keer 2e en zelfs een keer 1e). En af en toe zakken we lager, helaas.

maar het mag de uiteindelijke pret niet drukken en volgende week gaan we er weer vol tegenaan, haha.
Worden we waarschijnlijk weer 5e.

Liefs Lincy

• 06 April 2006 - 18:32

Ulrike &Edwin:

Komt zeker van de alcohol dat de vragen zo moeilijk leken?? Wat was de eerste vraag? Wat is je naam?

• 06 April 2006 - 20:57

Sander:

Klinkt niet he: 'eeuwige vijfde'? Dus neem het maar aan van een sick teacha: je 1 ste ingeving is inderdaad meestal goed !
    Ayo ! Sander