Dromen komen uit
Door: Lincy
Blijf op de hoogte en volg Lincy
13 Juli 2006 | Aruba, Oranjestad
Dit is een stichting die wensen vervuld van kinderen die ongeneeslijk ziek zijn, of familieleden hebben die erg ziek zijn.
Deze kinderen maken vaak een moeilijke tijd door.
Niet alleen omdat ze moeten leven met een ziekte, maar vaak ook omdat hun levensverwachting niet zo hoog is als bij andere mensen.
Maar net als andere kinderen en volwassenen hebben deze kinderen dromen, wensen, dingen die ze heel graag eens zouden doen.
Stichting doe een wens probeerd deze wensen te vervullen.
In april ben ik voor mijn werk een paar dagen op Bonaire geweest en daar heb ik een van de medewerkers van deze stichting leren kennen. En aangezien ik natuurlijk op Aruba woon en connecties heb als duikinstructeur en in het ziekenhuis, vroeg zij mij of ik niet iets wilde doen als er wensen zouden zijn waar ik eventueel aan mee kon werken.
Nou, en daar zegt ieder normaal mens natuurlijk geen nee tegen.
Dus we hebben e-mailadressen uitgewisseld.
Natuurlijk weet je nooit of er een wenskind graag naar Aruba wil komen, en als dat wel zo is wanneer dat dan zou gaan gebeuren.
Maar binnen een paar weken had ik al een mailtje in mijn box.
Er was een jongen die had aangegeven dat ie dolgraag wilde duiken op Aruba.
Perfect toch?
En over een paar weken gaat ie komen.
Dus ik ga hier het een en ander proberen te regelen voor hem.
De duikschool heeft al medewerking beloofd, en ik heb al aangegeven dat ik die uren graag gratis werk.
Nu nog een paar excursies proberen te regelen en dan gaat er hoop ik een hele mooie wens in vervulling.
Dit vind ik echt zo speciaal om te doen, en te kunnen doen.
Dus de komende weken ga ik op zoek naar sponsors hier op het eiland en de nodige voorbereidingen treffen.
Als het wenskind hier eenmaal is zal ik hem om toestemming vragen om een mooi verslag te mogen schrijven met de nodige foto's erbij.
Ik hou jullie op de hoogte.
Liefs Lincy
PS, en je ziet het maar weer.... soms komen dromen echt uit....
13 Juli 2006 - 06:30
Marieke:
Deze ervaring zal niet in geld uit te drukken zijn. Hier krijg je volgens mij zo veel voor terug. Echt goed dat je dit doet! -
13 Juli 2006 - 11:05
Martina:
helemaal geweldig.
Ik ken 2 kinderen die al eens een wens in vervulling hebben zien gaan en als je die blije snoetjes ziet na zo'n dag dan weet je waar je het allemaal voor hebt gedaan.Dit zul je nooit meer vergeten. Veel plezier en ik hoop dat je een verslag mag maken
13 Juli 2006 - 12:24
Sabine:
Hee Lins, dat is inderdaad een erg bijzondere ervaring! En heel goed dat je zoiets voor iemand kan doen. Ik hoop dat hij een fijne tijd heeft daar bij jou!
Groetjes, Sabine -
13 Juli 2006 - 14:15
Ome Jan En Tante Miek:
Lincy
Tof als dat je een droom kunt waar maken voor dat knulletje.
Hoop dat je er een verslag van mag maken, zijn er benieuwd naar.
We vinden je berichtjes harstikke leuk en genieten van je schrijfwijzen.
13 Juli 2006 - 14:27
Mirjam:
Super dat je dit doet!!!
Ben benieuwd naar het verloop...we horen van je :)
Met jou vrdr alles goed??
x mirjam -
13 Juli 2006 - 16:07
Daan:
Wat leuk om te horen! Hopelijk kun je hem een onvergetelijke tijd geven. ProbeerT is met een T trouwens. Valt niet mee na al die Tequilla's natuurlijk ;) Ich bin wie du nog gezongen???? -
13 Juli 2006 - 17:04
Marianne:
fantastisch lincy, ik hoop dat het inderdaad een mooi verblijf wordt voor die knul -
14 Juli 2006 - 11:55
Pa En Ma:
wat een mooie wens en dat jij die waarschijnelijk mag vervullen we krijgen er gewoon kippenvel van die dochter van ons, we hopen dat het lukt voor die jongen en dit is zeker speciaal we horen het wel -
16 Juli 2006 - 14:01
Jeanne:
hoi lincy dat is nog eens een mooie droom om uit telaten komen daar krijg je echt een voldaan gevoel van om z`on kindje de dag van zijn leven te geven ik ben trots op jou meid jij hebt je hart op de goede plaats zitten houden zo lincy dikke knuffel en suxces groetjes je tante. -
19 Juli 2006 - 12:54
Angela:
Hee, lincy, tof dat je dat doet! Ik geniet elke keer weer van je berichten. je schrijft erg leuk en ik bewonder je lifestyle! geniet er verder van, dan doe ik het hier met jou berichtjes. liefs van Angela van de Laar -
05 Augustus 2006 - 13:44
Annemiek:
Lijkt me een heel speciaal gevoel wat je nu voor iemand kunt doen. Geniet ervan, groetjes Annemiek -
15 Augustus 2006 - 09:41
Lianne Vd List:
Geweldig Lincy!! Dit is een ervaring waar je je hele leven kracht uit zal kunnen halen. Het zal je "rijker maken". Maar het belangrijkste is natuurlijk die jongen (en wat denk je van z'n ouders en naaste familie), die raak je in het hart aan. Super, zelfs ik krijg er een warm gevoel van. Ik ben blij dat er zoveel mooie mensen als jij zijn, die ons allemaal blij maken. Liefs Lianne.