Onverwacht Bezoek - Reisverslag uit Teteringen, Nederland van Lincy Bruijn - WaarBenJij.nu Onverwacht Bezoek - Reisverslag uit Teteringen, Nederland van Lincy Bruijn - WaarBenJij.nu

Onverwacht Bezoek

Door: Lincy

Blijf op de hoogte en volg Lincy

23 Juni 2007 | Nederland, Teteringen

Geheel onverwacht ben ik donderdag naar Nederland vertrokken voor een kort bezoek. Onverwachte bezoeken zijn meestal niet de leukste, maar dat komt meestal door de reden van het bezoek.

Ook nu is de hoofdreden het feit dat oma ziek is. Daar komt dan het naderende hoogseizoen bij (lees:dure tickets) en dat maakte het besluit om halsoverkop (bijna dan) toch even te gaan, iets gemakkelijker.

Vrijdagochtend kwam ik na een rustige vlucht gehad te hebben, aan in Nederland. Het natte Nederland, val qua weer met mijn neus in de boter, vorig jaar in oktober was het beter weer.
Na een rit vol files kwamen we dan aan in Teteringen, kreeg ik van pa en ma nog net de kans om mijn koffers binnen te zetten voor we naar het ziekenhuis gingen, want bezoekuur.

Oma ligt opgenomen op de afdeing geriatrie van het Amfia ziekenhuis in Breda waar ook een tante werkt. Die had 's ochtends al verteld dat ik zou komen, maar daar geloofde ze natuurlijk helemaal niks van.
En tja, daar was ik dan toch... Verrassing!!!
"Moet je nu zien", zegt oma, "ze hebben me tussen de gekken gestopt."
Tja en hoe is het me oma?
De dokters weten niet goed wat er met oma aan de hand is, ze is erg suf, valt steeds in slaap, houdt vocht vast (maar alleen links), de hartecho was wel goed eigenlijk, maar van de medicijnen (blaasontsteking) knapt ze niet op. Volgende week (hoop ik), wordt er een MRI scan gemaakt van haar hersenen.
Ze vergeet nl ook steeds alles.

Vandaag belde mijn tante nog op om te vertellen dat ze wel wist dat ik langs was geweest, en dat ik uit een ver land kwam, dus dat was een positieve verrassing.

Natuurlijk ga ik ook gebruik maken van deze week om wat met wat mensen af te spreken en te SHOPPEN. Het is UITVERKOOP!!!
De eerste keer in 3 jaar dat ik in de zomer in Nederland ben en nog uitverkoop ook. Ben vandaag begonnen en meteen goed geslaagd. Gelukkig was ik met een vrijwel lege koffer vertrokken dus dat gaat helemaal goedkomen, haha.

Groetjes vanuit het natte Nederland, maar dat heeft toch ook wel iets vertrouwds, haha.

Liefs Lincy

• 23 Juni 2007 - 21:46

Ann:

He meisje, ik weet dat de reden waarom je vertrokken bent, heel rot is, maar probeer toch met een paar mooie herinneringen terug te komen. En als er iets is, bel je maar.
    Knuffel,
    Ann

• 24 Juni 2007 - 11:46

Daan:

Doe je oma de groetjes van me?
    En als je iets leuks ziet met winkelen voor mij, mag je het kopen en aan papa en mama meegeven hoor ;)! Alles is welkom :)
    En stuur die regen maar deze kant op, zojuist stond de thermometer op 52 graden....
    X Daan

• 24 Juni 2007 - 16:59

Ang:

Jee lincy, idd erg onverwacht. Ik hoop dat het met je oma snel beter zal gaan. En van het weer moet je je maar niet te veel aan trekken. Doen wij ook niet.
    Wie weet zie ik je nog.

Groetjes Ang

• 24 Juni 2007 - 17:15

Jacoby:

Schrale troost, niet alleen in Ndl regent het. Ik moest hier vannacht mijn bed uit om emmertjes te zetten vanwege plensbuien en een lek dak.
    Sterkte met oma, en maak er een leuk weekje van nu je er toch bent! Enne.. heeeel veel plezier met shoppen, leef je uit!! Ben stiekem jaloers, een maand geleden zag ik superveel leuks maar veel te duur voor ons guldensalarisje.
    Doeiiiii.. tot over een week alweer
    p.s. en alvast goede reis ;)

• 24 Juni 2007 - 22:08

Mellanie:

Hee lincy..

Ik denk dat ik je dan van de week ook nog wel een keer zie! Ik moet namelijk het fototoestel voor je zus mee naar turkije nemen! Haha! We gaan waarschijnlijk woensdag even naar oma maar daar zouden we nog over bellen had ik van mama begrepen!

Groetjes Mellanie

• 25 Juni 2007 - 09:52

Moniek:

He meisje
    Vervelende reden om weer terug te moeten naar nederland maar wel leuk even terug te zijn lijkt me.
    Wij zijn alweer 7 weken in nederland en ik ben nog steeds heel blij met mijn besluit. Mijn buik is nu niet "Huge". Gelukkig voel ik me prima. Het huis is helamaal baby proef gemaakt dus nu mag het komen zeg maar. Doe iedereen in Aruba weer de groeten als je terug bent.
    Dikke knuf moniek en Ukkie

Ps: Hoe is het met alco en listje hihi.
    Doe Josta maar de groeten

• 25 Juni 2007 - 10:22

Ineke:

hoi Lincy, hopelijk gaat 't snel weer beter met je oma! Als je tussendoor tijd hebt, kom je dan nog even 'n bakske drinken op 't Franciscus? Groetjes,Ineke

• 25 Juni 2007 - 10:53

Marieke:

Jeetje Lincy,

Dan is Aruba ineens toch wel erg ver weg... Balen en schrikken, zeg.
    Maar wel een superverrassing voor je oma.

Elk nadeel heeft z'n voordeel.
    Compenseer het slechte nieuws maar met de paar voordelen die Nederland heeft (vrienden, familie,uitverkoop...)

Sterkte voor jou en je oma.

Marieke

• 25 Juni 2007 - 19:11

Susanne:

Hoorde van ko dat je ook in Breda was zondag met haar, wij zaten binnen bij Dickens en Jones aan de high tea. Jammer dat we elkaar niet ineesn tegen zijn gekomen, had ik nooit verwacht, zou wel grappig zijn! Heb wel gehoord dat je Nicole gezien hebt. Goeie tijd met je oma nog nu je hier bent en daarna weer goede reis terug met volle koffer!!!

• 28 Juni 2007 - 16:31

Pa En Ma :

het was niet de leukste reden van je komst maar we hebben heerlijk gewinkeld