Soms zit het mee, soms zit het tegen... - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Lincy Bruijn - WaarBenJij.nu Soms zit het mee, soms zit het tegen... - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Lincy Bruijn - WaarBenJij.nu

Soms zit het mee, soms zit het tegen...

Door: Lincy

Blijf op de hoogte en volg Lincy

16 Juli 2007 | Aruba, Oranjestad

Gister een vreselijke nachtdienst. Ruim 1 uur moeten wachten in het holst van de nacht op een aangekondigde patient, die maar niet richting rontgen gebracht werd.
Het adrenalinepeil liep lekker op, wat weer als gevolg had dat ik tegen een uur of 5 vanmorgen pas in mijn bed belandde.
Kort nachtje dus.

Vanmorgen eerst naar de aannemer. Heb het idee dat mijn huis niet geheel op het juiste plek op het kavel wordt gebouwd, conclusie.... wordt opnieuw gemeten.
Ook kreeg ik te horen dat de onderaannemer vandaag is weggestuurd en dat men vanaf morgen met een andere onderaannemer aan de slag gaat. Ze lopen al mijlen achter op schema.
De andere huizen schieten ondertussen als paddestoelen de lucht in en het mijne blijft lekker laag bij de grond zullen we maar zeggen.
Gelukkig zal men er vanaf nu kort op gaan zitten, ze willen natuurlijk geen boete gaan betalen.

En de laatste tegenslag voor vandaag...
Nog steeds ben ik bezig om geld terug te krijgen van de vliegtuigmaatschappij van Venezuela. Had alles doorgestuurd, op papier gezet, etc... mailt die dame die alles regelt voor me doodleuk dat ze niet meer werkt voor die maatschappij.
Lekker, had dat eerder laten weten...
Maar goed, bij de maatschappij weten ze dus helemaal niet waar het over gaat, ze konden gelukkig wel het een paar papieren terugvinden, we zijn weer terug bij het begin, aaaahhhhhhhh.

Maar goed, vanaf vandaag kan het eigenlijk alleen maar beter gaan, hahaha.

Groetjes Lincy

PS, dacht dat het afgelopen vrijdag de 13e was...

• 16 Juli 2007 - 20:59

Lincy:

De aannemer belde net om te vertellen dat alles is nagemeten. Ik had het wel goed gezien, de afstand is kleiner dan getekend, al valt de totale afwijking mee. Er is een verschil van een halve meter...

• 17 Juli 2007 - 06:38

Annemiek:

Hoi Lincy,

Wat een pech allemaal! Wat gaat men nu doen met de afwijking? Of vind jij het prima zo.
    Enne stop maar wat peper bij die werklui in de .... Want anders is het volgend jaar nog niet klaar.

Groetjes Annemiek

• 17 Juli 2007 - 07:11

Marieke:

Ach, als echte Nederlandse weet je: na regen komt zonneschijn!
    Hoewel dat geloof in Nederland op dit moment toch echt bijna begint te verdwijnen...

• 17 Juli 2007 - 08:24

Angela:

zo jij hebt oog voor detaill. Knap van je dat je dat kon zien. Wel vervelend als de dingen net effe niet lopen zoals ze behoren te lopen. Wie weet wat de dag van morgen allemaal weer brengt.
    Groet Angela

• 17 Juli 2007 - 16:39

Daan:

Wat een timmermansoog weer! Maarre zit ze maar goed achter hun vodden want ik wil wel in je nieuwe huis natuurlijk als ik kom!
    En anders claim je die tickets toch ergens anders ;), haha!
    Succes met alles, X Daan

• 17 Juli 2007 - 16:47