Hoe koud zou de douche zijn? - Reisverslag uit Casibari, Aruba van Lincy Bruijn - WaarBenJij.nu Hoe koud zou de douche zijn? - Reisverslag uit Casibari, Aruba van Lincy Bruijn - WaarBenJij.nu

Hoe koud zou de douche zijn?

Door: Lincy

Blijf op de hoogte en volg Lincy

01 April 2008 | Aruba, Casibari

Pfff, wat een week zeg.
De laatste week van maart was een beetje erg stressen geblazen. Per 1 april had ik mijn huur opgezegd en zou ik in mijn nieuwe huis moeten kunnen gaan wonen.
Dus voor zaterdag de 29e had ik aan vrienden gevraagd om te komen helpen met verhuizen.

Maar woensdag bleek dat ze dat helemaal niet zouden gaan redden.
De scheve muur werd net gestuct, er moest geverfd worden, de badkamer was nog niet klaar, de keuken moest er nog in, pfff.
Dus ik ging maar weer eens bellen, niemand aanwezig en ik werd ook niet teruggebeld.
De volgende ochtend maar langs op kantoor (had nachtdienst gehad en was dus vrij).
Lekker moe en dus ook lekker emotioneel kwam ik daar dus aan, maar er was weer niemand die ik kon spreken.
Maar goed, binnen 2 minuten had ik de directeur aan de telefoon en die bleef maar volhouden dat het zaterdag opgeleverd zou gaan worden.
Nu was het helemaal janken geblazen, had via Marcel al een vervangende woonruimte aangeboden gekregen, ik bleek zelfs nog even in mijn oude apt te kunnen blijven, maar stond nu met de rug tegen de muur.
Als het niet af zou komen kon ik natuurlijk gaan eisen dat de aannemer mijn kosten zou dekken, maar met hun garantie dat het wel af zou zijn, wilde ik natuurlijk ook niet het risico gaan lopen dat ik nog een maand huur extra zou betalen (die ik wel beter kon besteden).

Zweten geblazen die laatste dagen.
Hoe ze het gedaan hebben is me nog steeds een raadsel, maar zaterdag was het dan zover, vanaf 2 uur zou ik in mijn nieuwe huis kunnen.
Dus de met de hele verhuisploeg aan de slag. Anneke en haar ouders met een pick-up, Ann met de auto en Jacoby met een pick-up en natuurlijk ikzelf.
Alles afgeladen vol en in Nederland zou men zich rotlachen, wat een campingvolk, Turken etc. etc.
maar op Aruba is dit DE manier van verhuizen.
Gelukkig hoefden we niet zo ver.
Dus net na 2 uur komen we aan bij mijn huis en kunnen we er nog NIET in, aargh.

Wachten, beetje kletsen, drankje (fris) erbij en rustig wachten tot we naar binnen kunnen. Ze zijn nog aan het verven, dweilen, en de badkamer was nog niet klaar.
Tegen 5 uur zijn we zo brutaal dat we gewoon alles naar binnen gaan dragen (de koelkast was ondertussen al afgeleverd en stond al in de keuken).
Binnen een half uur hadden we alles binnen en nog een half uurtje later waren alle keukenkastjes schoon en ingeruimd en stond mijn bed in elkaar. Matras erop en opdekken maar.
Niet dus, matras erop... Jacoby trekt hem naar haar kant, ik trek hem weer terug... Hadden ze de verkeerde maat meegegeven. (maandag is ie geruild voor een goed exemplaar)

Ondertussen hadden we natuurlijk wel honger en waren de pizza's onderweg.
Het verhuisteam lekker aan de pizza met een koud biertje en de mannnen waren nog steeds niet klaar haha.
Na onze maaltijd kwam Manuel (de opzichter) dan eindelijk met de sleutels.

Dit was de snelste verhuizing ooit denk ik, alles was al ingericht voor de sleuteloverdracht.

Dus sinds zaterdag ben ik de trotse eigenaar van een eigen huis op Aruba.
Er moeten nog wat kleine dingetjes worden gedaan deze week, maar dat zal hoop ik wel goed gaan komen.

De airco's hangen (dus pa en ma, jullie kunnen 's avonds lekker koel slapen na heel hard werken overdag), morgen wordt het gas geinstalleerd, 1 telefoonaansluiting werkt (de andere 2 moeten worden vervangen), mijn internet doet het, ik heb licht, de wasmachine draait...
Nu nog even wachten op de kabelaansluiting en mijn nieuwe bank en dan is het al heel ver mijn eigen huis...

En hoe koud die douche is?
Nu nog best even koud, maar binnenkort laat ik een gasboiler installeren en dan zal hij heerlijk warm zijn.

Groetjes vanuit Casibari 60

Lincy

• 01 April 2008 - 23:00

Ann:

Joehoe, we did it girl! Wel sneu voor die werkmensen, die hebben de hele dag aan het klussen geweest en wij waren in no time klaar! :-)
    Ik hoop dat je het heel erg naar je zin zal hebben in je nieuwe thuisje, je verdient het na al die ellende!
    Kus,
    Ann

• 02 April 2008 - 07:07

Mirjam:

wat een gedoe allemaal!
    maar ik wil j heel veel plezier wensen in j eigen huisje op Aruba! klinkt vet! :)
    geniet ervan
    liefs mirjam

• 02 April 2008 - 09:12

Lianne Vd List:

Hee Gefeliciteerd met je nieuwe huis prachtig hoor! Ik hoop dat je je daarin ook snel thuisvoeld. Op de foto's ziet het er in iedergeval gezellig uit. Veel geluk in je nieuwe thuis!

• 02 April 2008 - 10:17

Marieke:

Jeetje Lincy, dat ziet er echt super uit!
    Jij moet wel een hele trotse grootgrondbezitter zijn!!
    Geniet er van!

x

• 02 April 2008 - 10:32

Pa En Ma :

wat ziet het er gezellig uit, je zal er zeker thuis gaan voelen,je hebt het verdiend na zoveel tegenslag genieten dus en een beetje rustig tot dat wij komen kunnen we ertegen aan. dikke kus van ons pa en ma

• 02 April 2008 - 10:37

Petra:

Super voor elkaar! beloof je kom zeker nog een x die kant op!
    Veel geluk x petra

• 02 April 2008 - 11:15

Chantal:

Wow, super hoor. Ik ben jaloers. Heel veel plezier in je eigen domeintje. En we komen een keer kijken, maar eerst onze honeymoon. Dus we moeten nog even sparen voor een vakantie naar Aruba.
    Ayo

• 02 April 2008 - 14:07

Martina:

Zo nu de afwerking nog en dan kan het genieten echt beginnen. Het is wel een lief huis hoor. Dus nu zal je wel regelmatig logees krijgen. geniet er maar van.

• 02 April 2008 - 15:39

Sandra Michielsen:

gefeliciteerd!!
    en veel plezier je in huis.
    groetjes uit chaam

• 02 April 2008 - 17:20

Emma Steenbergen:

Hoi Lincy,
    Van harte gefeliciteerd met je mooie huisje! Ziet er prachtig uit. Klinkt wel allemaal erg spannend, maar vanaf nu een trotse eigen-huis-bezitter. Toe maar!

Emma

• 02 April 2008 - 18:12

Koen En Brenda:

Wat gaaaaaaaf! Het is wel supermooi geworden! Leuk, die groene keuken!

Ik zie dat de BBQ al klaar staat, dus we zullen snel plannen gaan maken! Maar dat zal wel eind van het jaar worden, als onze klusavonturen achter de rug zijn... Of als we het niet meer zien zitten!

Dikke kus,
    Koen en Brenda

• 02 April 2008 - 18:43

Astrid En Kim:

Gefeliciteerd met je eigen huis!
    Ziet er super uit x

• 02 April 2008 - 19:03

Mindel:

Geweldig!
    Heel veel geluk in je eigen nieuwe stulp!
    Groet, Mindel

En nu genieten maar!
    x Sabine

• 03 April 2008 - 01:02

Jacoby:

Heeee, je huis ziet er op de foto's plotseling al veel kleurrijker uit dan eergisteren toen ik het voor het laatst live zag... leuke stoeltjes en dekbed!!
    Volgens mij wordt het elke dag mooier en gezelliger.
    Geniet ervan en héél véél geluk "home sweet home"

• 03 April 2008 - 19:06

Susanne:

Hee Lins, zie dat de ouders van An, nu ool voor jou aan de bak konden!!! Alle handen maken licht werk he! Mooi huis en ik hoop dat je er heel veel plezier van zult hebben; proficiat!
    Hoe is het eigenlijk met je centen afgelopen, nadat ze dat pasje geskimt hadden???

• 04 April 2008 - 11:38

San Belg:

jeetje wat een stress. Hopelijk loont het vanaf nu en heb je een oase van rust in je prachtige huis! Proficiat met je nieuwe eigen woonst!liefs, san x

• 04 April 2008 - 15:26

Angela:

Ziet er echt super uit! ben best een beetje jaloers. Misschien dat ik het van de zomer eens kom bekijken. (haha alweer). Geniet er in ieder geval van. Het is echt een mooi huis.
    Groet Angela H

• 05 April 2008 - 07:16

Evelien:

Gaaf Lins. En nu echt gaan genieten van je nieuwe huis!!!

• 06 April 2008 - 10:39

Frederike:

Gefeliciteerd met je eigen huis op Aruba!Toch gelukt na veel bloed ,zweet en tranen;-)
    Veel woonplezier!
    Groet
    Frederike

• 07 April 2008 - 04:14

Mellanie:

Hee lincy!!

Hier een berichtje vanuit mexico!! Ik was benieuwd hoe het met je huisje was en ik zie wel weer dat je heel wat hebt moeten doorstaan maar uiteindelijk ben je er dan toch echt ingetrokken!
    Geniet lekker van je eigen huisje!!

Groetjes Mellanie

• 04 Mei 2008 - 14:14

Jeanne:

hoi lincy gefeliciteerd met je super mooi paleisje daar kan je wel lekker in relexen hoor veel geluk gewenst in je nieuwe huis.