Tante Lincy bij Melissa - Reisverslag uit İçmeler, Turkije van Lincy Bruijn - WaarBenJij.nu Tante Lincy bij Melissa - Reisverslag uit İçmeler, Turkije van Lincy Bruijn - WaarBenJij.nu

Tante Lincy bij Melissa

Door: Lincy

Blijf op de hoogte en volg Lincy

01 Mei 2009 | Turkije, İçmeler

Dinsdag 28 april was het zover, tante Lins ging eindelijk naar Turkije.
Na een nacht wakker liggen (jetlag en stress) ging om 3 uur de wekker.
Tijd om met alle bagage naar Schiphol te gaan.
Bepakt en bezakt met een koffer van 20 kg, die naast een paar kleren voor mezelf vooral gevuld was met fopspenen, kleertjes, hagelslag en schenkstroop. Naast die koffer natuurlijk de nodige handbagage en last but not least, een grote doos van zo'n 26 kg met daarin een box.
Wat een opluchting dat dat allemaal door de douane was zeg.

Netjes op tijd vertrokken we met het vliegtuig en we landden dus ook netjes op tijd in Turkije.

Op een of andere manier krijg ik het hier altijd voor elkaar om mijn koffer als eerste te krijgen. Dus nog even wachten op de box en dan zie ik Daan weer eens, na 14 maanden dit keer.

Als ik de deur door ga, staat ze al daar in haar 'mooie' OAD uniform.
Na een flinke knuffel breng ik mijn spullen naar de bus en wachten we tot de laatste gasten eindelijk zitten.

Na een lange transfer langs 11 hotels, straten die versmald zijn de afgelopen jaren en waar de bus dus niet meer doorheen kan, hotels die nog niet open zijn, komen we aan op kantoor.
Even de laatste dingetjes doen en dan naar huis.

Serdar heeft alle koffers en de box al opgehaald, dus als we thuiskomen staat deze al bijna in elkaar.

En dan vlug naar de kinderkamer. Melissa ligt lekker te slapen, dus dat laten we ook maar even zo. Krijg nog genoeg tijd de komende weken.

Later die middag krijgt ze de fles en kan ik haar eens lekker vasthouden en knuffelen.

En tot nu toe kan ik alleen maar zeggen, een schatje, een lachebekje met een eigen willetje. Ze laat zich wel horen hoor als ze iets wil, haha.

En eh, de box?
Die vindt ze geweldig.

Liefs,

Lincy

• 01 Mei 2009 - 17:03

Astrid:

Hey tante Lincy

Weer heerlijk in Turkije
    Wat een schatje is ze toch.
    Nog veel plezier en doe de rest de groetjes

Dikke kus As

• 01 Mei 2009 - 17:07

Ann:

Wat een schatje!!!! Geniet ervan, allemaal!
    Kus,
    Ann

• 01 Mei 2009 - 18:16

Susanne:

Super hoor, dat je eindelijk met je nichtje kunt knuffelen! Blijf je lang daar? In ieder geval, geniet maar lekker!

• 01 Mei 2009 - 19:23

Jacoby:

't Staat je goed hoor, tante Lins! Veel plezier nog verder...

• 01 Mei 2009 - 21:48

Annemiek:

Hoi Lincy,
    Wat een mooie foto zeg, jij samen met Melissa. De trotse tante......
    Ga heerlijk genieten van het samenzijn met Daan/Serdar en Melissa, 14 maanden elkaar niet gezien hebben is errug lang.

Groetjes Annemiek

• 02 Mei 2009 - 00:20

Willem:

Hoe snap ik nog steeds niet, maar voor het eerst kan ik je bericht lezen.
    Jij bent in NL, en je laat niet eens evebn weten?? Fraai hoor :P
    Alle gekheid op een stokje, hoop dat alles goed is mety jou, en veel plezier met je zus, d'r man, en je nichtje, en als het niet teveel moeite is, doe ze de groetjes van mij, en knuffels.

//Willem

• 02 Mei 2009 - 14:36

Pa En Ma :

wat een leuke foto van jou en melissa en leuk he ,n box wel ,n gesjouw maar dan heb je ook wat. geniet van je vakantie en en je zus zwager en nichtje veel plezier en goed weer. zoenen voor jullie allemaal

• 03 Mei 2009 - 09:24

Sabine:

Ha Lins,
    Geweldig om te zien en te lezen hoe je geniet van het zien van je nichtje en natuurlijk je zus. Eigenlijk is de wereld maar klein; je vliegt even van je eilandje naar Nederland, dan weer naar Turkije..
    Veel plezier!
    groetjes, ook aan Daniëlle,
    Sabine.

• 04 Mei 2009 - 18:15

Martina:

nou linc ik zie dat het al goed gaat geniet maart lekker van melissa en natuurlijk ook van daan en serdar want dat was ook al eventjes geleden
    groetjes martina

• 14 Mei 2009 - 16:26

Lianne:

Staat ze weer prachtig op de foto's en jij bent een mooie tante zo staat je goed! Mooie foto!