Quiznight, Part III - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Lincy Bruijn - WaarBenJij.nu Quiznight, Part III - Reisverslag uit Oranjestad, Aruba van Lincy Bruijn - WaarBenJij.nu

Quiznight, Part III

Door: Lincy

Blijf op de hoogte en volg Lincy

09 Augustus 2006 | Aruba, Oranjestad

Het is weer begonnen, vanaf gisteravond gaan we weer 8 weken lang quizzen in de kroeg.
Na wat kleine veranderingen in het team, vanwege verhuizingen richting Nederland, hebben we toch weer 5 mensen (en een aantal invallers) bereid gevonden om wekelijks eens na te gaan zitten denken in de kroeg.

Ondertussen doen we nu alweer bijna een jaar mee en ne een 5e plaats en verder vooral 4e plaatsen hebben we ook maar besloten om onze teamnaam te veranderen.
En omdat we dus steeds buiten de prijzen vallen is het dus "Net Niet" geworden.

Dus vol goede moed en erg veel zelfkennis zijn we gister begonnen.

En wat een begin, in de pauze staan we 2e... na de pauze eerst weer een slechte ronde en we laten hier en daar wel punten liggen. Auw, dus dat zal wel weer lekker zakken worden, haha.

Maar met dank aan het team van The mozillas, was erg aardig om met 6-en te spelen ipv de maximale toegestane hoeveelheid van 5 personen, werden zij teruggezet in het klassement en hebben wij GEWONNEN!!!!

Jippie, score tot nu toe 5 punten en de weekprijs (en daar doen we het allemaal voor), een heerlijke fles Baileys.
Hmmmmmm, dat wordt genieten met z'n allen.

Maar vanaf nu moeten we dus wel goed ons best blijven doen en wie weet gebeuren er dan wel heel leuke dingen en kunnen we 3e worden ofzo in het eindklassement.

Groetjes Lincy

• 09 Augustus 2006 - 21:51

Moniek:

TOp zeg..ben ik er niet bij...winnen jullie..heel goed...gefeliciteerd..ik had erbij willen zijn!!..
    liefs .. Moniek...

• 10 Augustus 2006 - 06:35

Marieke:

Dat wordt dus volgend jaar weer een nieuwe naam...

Maar gefeliciteerd met jullie eerste overwinning!!

• 10 Augustus 2006 - 10:17

Marieke:

De eerste periode van "leuk, we zijn weer in NL" is voorbij helemaal met regen hier. We missen Aruba best wel beetje en natuurlijk heel veel leuke vrienden daar. Huis is wel bijna af. Veel liefs Marieke en Arjan

• 12 Augustus 2006 - 09:55

Pa En Ma:

gefeliciteerd met de eerste plaats zijn jullie toch nog slimmer dat we dachten zo door blijven gaan met af en toe een borrel

• 20 Augustus 2006 - 03:38

Lincy:

En rara, wat gebeurde er afgelopen week?
    Na een zinderende avond, haha. De laatste plaats in de pauze en uiteindelijk een gedeelde 1e plaats aan het einde van de avond.... Een tie-break...
    Hoe vaak wordt het woord 'fuck' gebruikt in de film 'goodfellows'. Na rijp beraad en de conculsie dat een film ongeveer 90 minuten duurt en er misschien wel 3 keer per minuut 'fuck' gezegd wordt, komen we dus uit op 270 keer.
    En het blijkt 242 keer te zijn.

We zaten er het dichtste bij, dus hebben we uiteindelijk weer gewonnen.

En de eerste fles baileys was nog niet eens op (ondertussen wel, maar we hebben nu een voorraadje, haha).

Maar het zal dus vanaf nu wel moeilijk gaan worden. Men gaat grootse dingen verwachten van Net Niet.

Ayo