Nederland
Door: Lincy
Blijf op de hoogte en volg Lincy
06 November 2006 | Nederland, Amsterdam
Ondertussen ben ik weer terug op Aruba. Wonder boven wonder heb ik al mijn koffers zonder bij te hoeven betalen meegekregen, pff.
Maar goed, Nederland.
Met een onderbreking van een weekje Turkije ben ik 2 weken in Nederland geweest.
De eerste week was vooral shoppen, shoppen en shoppen.
Als je op een eiland als Aruba woont dan mis je het Nederlandse winkelen wel hoor. In de supermarkt gaat het nog wel, maar dan houdt het toch echt op. IKEA, HEMA, etc, etc... dat zijn nu echt van die winkels waar je effe binnestapt en daarna met veel te veel dingen weer naar buiten gaat.
Maar dat was niet het enige waar ik moest gaan shoppen, op vrijdag de 13e zouden Brenda en Koen nl gaan trouwen, tja en daar kun je natuurlijk niet aankomen in een zomerbroek waar het zand nog bijna aanzit en op slippers.
Dus maandag: shoppen met ma in Breda.
Dinsdag: symposium.
Woensdag: shoppen met Brenda in Breda.
Donderdag: shoppen met Astrid en Kim in Antwerpen.
Elke dag ben ik wel geslaagd, haha.
Vrijdag was natuurlijk een heel belangrijke dag, de BRUILOFT.
Stralend weer, de hele dag.
Stralend bruidspaar, de hele dag.
Was erg leuk, mooi, ontroerend, etc. Ben meegeweest met het maken van de foto's.
En nu zijn de wegen op Aruba wel slecht, maar kinderkoppen hebben ze niet (gelukkig, dus toen ik op hakken een omvallende fles champagne wilde redden ging ik dan dus ook finaal naar de grond, AU!
Na de plechtigheid konden we heerlijk buiten borrelen, en op het moment dat het frisser werd, was het tijd voor het diner.
's Avonds een onwijs gezellig feest, met een paar rose'tjes te veel, oeps.
Maar dat macht de pret niet drukken, zelfs de volgende dag viel het mee, gelukkig.
Zaterdag: shoppen bij Mediamarkt.
Zondag t/m zondag: Turkije.
Maandag: shoppen met ma bij IKEA.
Dinsdag: dagje relaxen en met mijn nieuwe iPod spelen. 's Avonds bijkletsen met Sabine.
Woensdag: effe naar de training van de DIA dames, ken ongeveer de helft nog, het kriebelt wel als ik langs de lijn sta, maar ik heb er verstandig aan gedaan, heb niet meegetraind (zou niet goed zijn na 2,5 jaar en ik zou niet meer mee kunnen komen conditioneel, haha).
Donderdag: naar de film met Hannelore, Susan en Esther (Children of Men, niet aan te raden trouwens).
Vrijdag: naar oma.
Zaterdag: op mijn koffer gaan zitten om hem dicht te krijgen, de rest in mijn handbagage proppen, laptop in aparte tas en natuurlijk ook nog een handtas mee.
Pfff, 40 kilo ongeveer....
En dan heb ik de wandelschoenen die ik heb gekocht maar aangetrokken.
Maar het is gelukt, alles is gearriveerd.
Liefs Lincy
PS het was natuurlijk veel te kort en ik heb helaas niet iedereen kunnen bezoeken, maar ooit komt er weer een volgende keer.
En ik blijf jullie op de hoogte houden van mijn belevenissen hier.
06 November 2006 - 17:49
Jacoby:
Hahaha, ik kan het me helemaal voorstellen. Bij mij kwamen de koopkriebels al boven toenik nog maar in de ALDI liep.. dus dat kan nog wat worden als ik morgen de stad inga. 'k Wilde je nog vragen wat voor MP3-speler je gekocht had, maar ik weet het nu al, IPOD dus, moet ik ook nog naar opzoek. Geniet maar weer van Aruba en de zon, ws waardeer je het nu weer meer dan voor de vakantie.
Tot zaterdag.. ayooo -
06 November 2006 - 19:02
Martina:
Ben je alweer gewend aan je andere thuis, daar in het lekker warme aruba. Ik ben trouwens blij dat wij wel naar ikea kunnen en ook ik kan daar niet zonder kopen naar buiten erg hé. maar je bent weer helemaal bij gewinkeld en bijgekletst. -
07 November 2006 - 17:04
Angela:
He ho, ik lees nu dat ik je net ben misgelopen. Jammer idd tot ooit een volgende x
groet Ang -
09 November 2006 - 06:58
Annemiek:
Ik vond het erg gezellig om je weer te zien en om weer eens ouderwets bij te kletsen. Het was net alsof je helemaal niet weg bent geweest. Maarre ik ga me er aan houden, vaker mailen!!!
Groetjes Annemiek. -
09 November 2006 - 17:58
Pa En Ma:
heb je zo vaak gewinkeld? maar het was weer gezellig met je dochter winkelen dat mis ik wel hoor nu jullie in het buitenland wonen,maar volgende week weer met de andere -
11 November 2006 - 17:22
Daan:
Haha! Raad eens wat er nu bij mij op het programma staat nu ik in Nederland ben???? SHOPPEN!!!!!
Is ook in Turkije een drama. Heb net lekker boerenkool met worst op en met als toetje....jaja vanille vla, mmmmmmmm
X Daan