Tattoo - Reisverslag uit Noord, Aruba van Lincy Bruijn - WaarBenJij.nu Tattoo - Reisverslag uit Noord, Aruba van Lincy Bruijn - WaarBenJij.nu

Tattoo

Door: Lincy

Blijf op de hoogte en volg Lincy

26 November 2007 | Aruba, Noord

Ik heb een tattoo!!!

Zaterdag ben ik samen met Ann (collega van de duikschool) naar de Tattoo-shop geweest en we hebben allebei een tattoo laten zetten.

Zo, dat is eruit, pfff.

Maar goed, dit was iets wat we allebei al heel lang wilden, dus het is geen bevlieging, ;)

Maar zaterdag was het dan dus zover.
We waren al weken nerveus, het was eng... Zou het pijn doen, zou het echt mooi zijn, brrr.
Maar ja, was eigenlijk niet heel gek. Het was voor ons allebei de eerste tattoo. We grapten al in de shop dat Jesus (de tattoo-man, goeie naam he?) ons allebei mocht ontmaagden, haha.

Ann mocht als eerste, au au au.
En ik maar wachten tot het mijn beurt was, hellup!
Nadat Ann klaar was, werd mijn ontwerp uitgetekend (had nl wel ideeen in mijn hoofd, maar kon geen echt goed voorbeeld vinden). Dus met plakken, knippen, tekenen, en een kopieermachine, werd het uiteindelijke resultaat getoond.
Groter dan gepland kwam de tekening van de tekentafel.
"Wat GAAF", was mijn eerste reactie, gelukkig, er is uitgekomen wat ik in mijn hoofd had.
Het formaat moest alleen wat groter om de details aan te kunnen brengen en te voorkomen dat de tattoo straks als een zwarte vlek tussen mijn schouderbladen zou zitten.

Dus ipv van zo'n 10 cm lengte, is ie nu 20 denk ik, haha...

Oke, de stoel in...
Dan word ik klaargemaakt en gaat het beginnen, hellup het is toch wel eng hoor.
De pen gaat op mijn huid, AU AU AU!!!
En ik kan niet meer terug, haha.
Ruim 30 minuten later staat ie erop.
De pijn is meteen weg, en ik ga het resultaat bekijken in de spiegel, WAUW.

Nu even voorzichtig met zon, zee, en zwembad... En dan is over een week of 2 alles genezen.
Mijn rug voelt een beetje aan alsof ik een grote schaafwond heb, het trekt en brand een beetje, maar ik ben heel blij met het resultaat.

Groetjes Lincy

• 26 November 2007 - 02:51

Ann:

Hey meid!
    We hebben het maar toch gedaan hé!!! The tattoo girlz!
    Maareuh, hoe ga je dat nu rijmen met je brave scuba-barbieimago? ;-)
    Grapje!! Ben heel blij dat we het samen gedaan hebben (want wat waren we een stel watjes samen in die shop, hihi)
    Ann

• 26 November 2007 - 08:18

Marieke:

Hey Lincy,

Wat ongelooflijk stoer van je!
    En ik vind 'm echt heel mooi!!

Je hebt je ouders toch wel al voor de beslissing op de hoogte gebracht?!

Hoop dat de pijn gauw verdwijnt en dat je er straks alleen nog maar van kunt genieten.

Oh ja, ik heb afgelopen zondag voor de tweede keer in mijn leven gescoord (voor OVV, want ik ben van club veranderd...)!

Liefs,
    Marieke

• 26 November 2007 - 15:49

Annemiek:

Hey,

Wat stoer zeg! Erg gewaagd zo op je rug maarre ik moet zeggen hij is wel mooi.
    Ben maar voorzichtig met zon zee en zand, want dan wordt hij nog mooier.

Groetjes Annemiek

• 27 November 2007 - 13:25

Angela:

nou die is wel super gaaf. Echt cool. Ik heb er ook heel lang over nagedacht. Maar eigenlijk ook niet meer dan dat. Voorlopig even geen bikini aan op het strand.
    Groetjes Angela.

• 28 November 2007 - 15:53

Moniek:

he stoer hoor lin en hij is ook mooi

grotjes moniek

• 01 December 2007 - 19:20

Martina:

stoer hoor nu ben ik tenminste niet meer het enige nichtje met een tattoo op haar rug. hij is super mooi groetjes martina

• 04 December 2007 - 15:06

Pa En Ma :

we hebben wel even moeten slikken toen we de tattoo zagen maar het ziet er wel mooi uit het is een hele nette tattoo,ook van ann kus van pa en ma