Quiznight, Part VI
Door: Lincy
Blijf op de hoogte en volg Lincy
14 December 2007 | Aruba, Noord
Alweer een berichtje over de Baileys Quiznight...
Inderdaad, maar een hele korte dit keer.
Na de nodige wisselingen binnen het team (vertrek van Aruba door sommige leden), hebben we nu eigenlijk wel weer een vaste samenstelling gevonden.
Dus elke week gingen we weer vol goede moed aan het quizzen.
We speelden redelijk stabiel dit keer, maar op het laatst begonnen we met een merkwaardige eindsprint en liet de concurrentie hier en daar een steekje vallen.
Gevolg: we zijn 1e geworden in het totaalklassement!!!
Net Niet was het dus dit keer NET WEL, haha.
De laatste avond stonden we 2 punten voor op Mon Plaisier, dus het was nog best spannend...
Tot...
...We begonnen, Mon Plaisier was niet aanwezig en de winst was binnen.
Nu gaat het klassement over 7 van de 8 weken, dus uiteindelijk hadden we het toch wel gered. De spanning was weg en we hebben een heel gezellige avond gehad.
Binnenkort gaan we lekker lunchen bij Moomba (prijs van de vorige keer) en daarna aan de borrel bij Hadicurari (deze keer de prijs).
En dan op naar de volgende ronde die volgend jaar weer van start gaat.
Liefs Lincy
PS, prettige feestdagen
15 December 2007 - 10:30
Susanne:
Volgend jaar weer winnen he! Lunchen en borrelen; nooit verkeerd! Tot van de week! PS De agenda is niet meer gelukt hoor, het was hier geen weer om buiten te komen...we kijken echt uit naar de zon nu!
15 December 2007 - 11:46
Pa En Ma :
eindelijk gelukt om eerste te worden gefeliciteerd ga zo door, de agenda is gelukt gaat nu op de post ben beieuwd hoelang het duurt vele groeten en dikke zoenen van pa en ma -
15 December 2007 - 16:07
Angela:
jij ook hele fijne feestdagen.
groetjes -
15 December 2007 - 18:54
Daan:
He he....dat werd tijd, haha! -
19 December 2007 - 12:53
Marieke:
Dat is een leuke afsluiting van het jaar.
Hele fijne dagen en dat 2008 je veel moois mag brengen!
Liefs,
Marieke