Yosemite Park
Door: Lincy
Blijf op de hoogte en volg Lincy
12 Oktober 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
We hadden een lange reis voor de boeg, dus we moesten vroeg uit de veren.
Helemaal klaar voor een dagje hiken gaan we compleet met wandelschoenen en afritsbroeken de bus in.
We hebben er helemaal zin in.
Na een lange reis over zeer kronkelige weggetjes, waardoor heel wat mensen zwak ziek of misselijk werden, komen we uiteindelijk aan in Yosemite Park. Eindelijk, we staan te springen om de bus uit te gaan, maar we wachten natuurlijk nog even op instructies van de gids.
Die verteld dat we 40(!) minuten de tijd hebben, voor de bus weer vertrekt.
40 minuten, geen wonder dat iedereen gewoon met nette kleren de bus instapte, pfff.
We hebben dus een mini-indrukje van het park, maar ook niet meer dan dat. Het spannendste wat we hebben gezien is een eekhoorn, haha.
Wel moet ik toegeven dat de rotspartijen en de enorm hoge Sequoia bomen wel heel indrukwekkend waren. Als ik ooit nog eens op vakantie ga naar de VS, ga ik zeker een langere tijd doorbrengen in een van die parken.
Na weer een lange busreis richting L.A. is de tour afgelopen en gaan we de komende dagen zelf op pad in L.A., Hollywood en Beverly Hills.
Liefs Lincy
12 Oktober 2008 - 16:37
Hannelore:
Hoi reiziger,
Jammer dat je geen lange wandeling kon maken in het park want het ziet er echt mooi uit. Veel plezier nog de komende dagen (misschien wel tussen wat beroemdheden).
Groetjes Hannelore -
12 Oktober 2008 - 16:49
Daan:
Leuke eekhoorn! -
12 Oktober 2008 - 18:57
Susanne:
Eerlijk is eerlijk, de eekhoorn staat op de fotot, en dat is mij nog nooit gelukt in een park!
Leuke dagen nog he!!! -
13 Oktober 2008 - 11:43
Kim:
Hee nicht,
Leuk om allemaal te lezen. Ben benieuwd naar je volgende verhalen over Beverly Hills en Hollywood!
13 Oktober 2008 - 12:57
Pa En Ma :
wat een mooie foto,s weer jammer dat je zo weinig tijd had, maar de eekhoorn staat er geweldig op, groetjes je ouders -
13 Oktober 2008 - 18:24
Ethel:
Dat is nu jammer dat je zo weinig tijd had in het park, Claar en ik vonden het toen heel mooi, het schijnt het mooiste park te zijn van de VS aan de de westkust, maar je krijgt nog hele leuke dingen te zien, veel plezier