Tijd voor ontspanning.
Door: Lincy
Blijf op de hoogte en volg Lincy
27 September 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Dat had weer als gevolg dat we 's avonds energie over hadden om te gaan shoppen, jippie.... Met zijn allen naar Wallmart, ik kende het alleen van films en reclame, maar dat is lachen daar. Lage prijzen en ze hebben er vanallesennogwat (je kunt het wel een beetje vergelijken met HEMA en V&D)
Mijn credit card heb ik daar even opgewarmd voor de rest van de vakantie.
Na het harde werken van de laatste tijd was het vrijdag dan eindelijk tijd voor ontspanning... Vakantie!!!
Nou ja, 10 daagjes vrij (incl. 2 weekends), maar daar zal ik het dit jaar mee moeten doen. (gelukkig zal ik volgend jaar dan extra veel vakantie hebben, haha).
Vrijdag dus erg vroeg uit de veren om mijn vlucht naar Las Vegas te halen, waar ik Bianca zou ontmoeten die vanaf Aruba kwam.
Met nog 2 uur extra tijdverschil t.o.v. Kansas City vloog ik dus terug in de tijd en dat maakt de eerste dag lekker lang.
Na onze spullen in het hotel te hebben gezet gingen we op weg naar de Strip, dit is de straat waar het allemaal gebeurd in Vegas, grote hotels, casino's veel bling bling en pling pling. Wat een circus.
Ze noemen het Disney for Adults en dat is het ook. We kijken onze ogen uit.
Zaterdag gaan we eigenlijk pas echt Vegas verkennen, en beginnen we in het Luxor met een exhibition van The Bodies. Dit zijn echte lijken die ontdaan zijn van huid en vetweefsel, zodat je alles goed kunt zien. Een aantal van die bodies zijn in standen gopositioneerd alsof ze aan het sporten zijn, dit was echt mooi om te zien. We hebben hier even onze anatomie kunnen opfrissen. Helaas mochten we geen foto's maken.
Daarna zijn we weer de strip opgegaan en in M&M's world beland. Een groot M&M paradijs, gadgets zo gek je ze kunt bedenken, ze bestaan. M&M's in allemaal rare smaken en een soort lunapark, haha.
We hebben daar natuurlijk lekker een zak M&M's gekocht en wat cadeautjes voor onze aanstaande neefjes of nichtjes (ja, jullie lezen het goed... ik word tante, :)).
Na deze heerlijke winkel besluiten we om te kijken naar welke show we zullen gaan die avond. We besluiten uiteindelijk dat we voor de show van Stomp Out Loud gaan. Dit is een groep mensen die met alles muziek maken, bezemstelen, sleutelbossen, nummerplaten, verkeersborden, vuilnisbakken. Noem maar wat en ze maken er muziek mee, echt ontzettend gaaf om te zien.
Na de show lopen we nog wat over de strip en shoppen we wat, dan is het bedtijd.
Heerlijk weer even de rust op de kamer.
Je hoort in Vegas echt de hele dag gokautomaten rammelen. Mensen zitten hier 24 uur per dag. Elk hotel waar je binnengaat begin je in een casino en daarna pas de front desk.
En gerookt dat er wordt, je mag nergens meer roken in de USA, behalve in de casino's, pfff.
Maar goed, het volgende stukje zal gaan over de Hoover dam en de Grand Canyon.
Saludos,
Lincy
28 September 2008 - 08:44
Pa En Ma :
we zijn de eerste die reageert deze keer, fijn gewinkeld en je ogen uitgekeken naar de gokkkers en de rokers, weer een ervaring rijker d at het allemaal show is groetjes pa en ma -
28 September 2008 - 12:12
Susanne:
Hee Lins, leuk om weer wat van je te horen! Ben benieuwd naar het M&M paradijs...Heb je foto's??? -
28 September 2008 - 17:46
Daan:
Gave foto's had je gemaild. Ik heb alleen al weken zin in M&M's en kan ze hier gewoon niet meer vinden en dan zie ik je zomaar staan in een M&M paradise. Dat kun je een zwangere vrouw niet aandoen hoor!!!!
Je moet wel even op je spelling letten :) (sorry de typmiep in me...).
We bellen, tot snel,
X Daan -
29 September 2008 - 12:31
Brenda:
Hee Meissie!
Klinkt goed, een welverdiende vakantie in Vegas! Lijkt me wel heel gaaf om daar rond te lopen, het moet zelfs voor Amerikaanse begrippen over the top zijn! Over welverdiende vakanties gesproken, we hebben geboekt hoor! We komen definitef de laatste week van oktober naar je toe!
Spreek je later!
Kus, Brenda
P.S. En dat geklets over M&M's vind ik ook ECHT niet kunnen! Zeker niet met foto's en al! Gelukkig heb ik gewone ordinaire choco naast me liggen, anders was ik de dag niet meer doorgekomen... -
30 September 2008 - 12:42
Pa En Ma :
danielle en brenda hebben gelijk dat kun je niet maken zo in een m en m winkel als je zwanger bent, wat zag je er sjiek uit in n jurk -
02 Oktober 2008 - 15:32
Kim:
He Lincy
Gave fotos joh! Daan had al verteld over die m&ms. Moest zefs op de luchthaven kijken of ze er daar hadden. Ja zwangere vrouwen he haha!!